[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]A:SIGN er en plakatvirksomhed i hjertet af Aalborg. Jeg hedder Amalie Schmidt, jeg er 22 år gammel og uddannet multimediedesigner. Lige nu læser jeg til Digital Konceptudvikler i Aalborg og A:SIGN er mit kreative frirum. Her kan jeg skabe grafik og kunst, som andre og jeg selv kan finde glæde i. Jeg er en sucker for minimalisme, pastelfarver, simpelt design og rene linjer, og det ses i mit design. Alt dette emmer ud i minimalistiske plakater til det nordiske hjem.

Hvis du står med spørgsmål, et unikaønske eller andet, så tøv ikke med at sende en mail til kontakt@asign.dk.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”A:SIGN TILBYDER”][vc_column_text]Tryk på miljømærket kvalitetspapir
Alle plakater er trykt af professionelle på miljømærket kvalitetspapir. Dog kan farver fra skærm og til tryk godt vige, og dette bør man være opmærksom på. Bemærk at plakaterne ikke inkluderer ramme.

Gratis fragt
Der er gratis fragt på alle plakatordrer med mulighed for sms-service og tracking af den enkelte ordre.

Unika plakater
Har du drømme og ønsker, der gerne på komme ned på papir? – Der er mulighed for at få lavet personlig plakater ud fra dine egne ønsker – du kan bare sende en mail til kontakt@asign.dk[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”773″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]